Vem är Nilla

 

Nilla vinj72pJag är uppvuxen i Småland som jag lämnade när jag började på Musikhögskolan i Stockholm 1966.
1970 tog jag musiklärarexamen samt studerade på solistlinje i klassiskt pianospel 1969 – 72.

Jag blev sedan kvar i Sörmland och nu följde en rad roliga år som musiklärare på grundskolans alla stadier, musikskolor och musikgymnasium samt som körledare och pianist.

 

 

1989 – 2008 tjänstgjorde jag på kantorsutbildningen vid Oskarshamns folkhögskola där jag hade huvudansvar för utbildningen i klassiskt pianospel, gehörslära och dans.

Längtan tillbaka till Sörmland fanns alltid kvar och 2008 gick flyttlasset tillbaka, denna gång till Oxelösund som känns helt perfekt med närheten till havet, skogen, Nyköping och Stockholm – allt på bekvämt avstånd.

 

massage_fril-filtered

Efter många år som musik- och dans-lärare utbildade jag mig till massör och massageterapeut.
Min utbildning har jag fått på välkända Bergqvists massageutbildningar i Linköping (www.massageutbildningar.se)

 

 

storlogo frilagdJag är av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör, auktoriserad andningsterapeut enligt Lotorpsmetoden (www.lotorpsmetoden.se) samt utbildad i medicinsk fibromassage (www.fibromassage.se)

 

shapeimage_2Alltsedan 1999 har jag dansat, studerat och undervisat argentinsk tango. Jag har deltagit i en mängd tangofestivaler i Sverige och även haft förmånen att både dansa och studera i tangons Mekka – Buenos Aires.